Мрежа

Бунтовниците във волейбола казват на 27-и кого предлагат за президент

0 643

На 27 ноември бунтовниците, които искат да свалят инж. Данчо Лазаров от президентския пост във волейболната федерация, ще обявят на кого са се спрели за негов заместник.

Миналата седмица инициативен комитет обяви, че с подписка иска да предизвика изборен конгрес, за да настъпят промени и да се спре пропадането на този спорт. В него влизат 9 отбора от Суперлигата, втородивизионният “Виктория Волей” и женският “Марица”. От елита към исканията на комитета не са се присъединили “Монтана”, “Арда” и шампионът “Нефтохимик”.

Обявяването на кандидата за президент на 27-и ще стане на специална пресконференция. Най-често спряганото име е това на сегашния вицепрезидент Любо Пенев. Именно ситуация, свързана с легендата, провокира бунтовниците, сред които са “Левски”, ЦСКА и носителят на купата на България “Хебър”, да форсират действията си.

За 20 декември в Казанлък е назначено общо събрание на федерацията. На него ще се освобождават членове на управителния съвет и ще бъдат приемани нови. Сред първите се очаква да е Ганев. Само член на управата може да се кандидатира за президент.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 24 − = 19