Мрежа

Братът на убиеца Георги Семерджиев събра смелост да застане пред тв камерите и призна, че…

Той видял лично двете жертви

0 154 402

Братът на бившия футболист от „Левски“ Георги Семерджиев – Божидар Семерджиев, бе единственият от семейството, който застана пред телевизионните камери.

Пред тях той призна, че родителите му също са в шок от случилото се. До момента на арестуването на Георги Семерджиев и те не знаели къде се намира и единствено се надявали да е добре. Нямали връзка с него от следобедните часове на вчерашния ден.

Според Божидар, брат му ще си вземе поука от случилото се, ще си научи урока. Единственото, за което сметна за необходимо да се извини, бе загубата на двете момичета.
Припомняме, че при снощното кърваво меле, причинено от Георги Семерджиев, издъхнаха две млади жени – едната на 22, а другата на 26 години. Двете имали нещастието да пресичат пешеходна пътека точно в този момент.

Пред камерата на Нова тв, Божидар Семерджиев сподели, че е видял с очите си телата на двете жертви. Той отишъл на местопроизшествието, веднага щом научил за станалото.
Споделя, че брат му винаги е обичал високите скорости, но никога не е очаквал, че би могъл да направи подобно нещо.

Не крие, че винаги е карал по-яростно, но допълва, че винаги е действал отговорно и не е от хората, които биха отнели нечий живот. От думите му става ясно, че явно има и други ПТП-га зад гърба си, но никога не е имал толкова тежък инцидент.
Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 40 = 41