Мрежа

Брад Пит сваля звезди на гаджето в Париж

Брад Пит подари на Инес де Рамон романтична екскурзия до града на любовта

Брад Пит и Инес имат почти 30 години разлика
0 2 569

Отношенията между Брад Пит и новата му изгора Инес де Рамон явно навлизат в нова фаза, след като влюбените бяха изловени от папараци на романтична вечеря в изискан ресторант на „Шан-з-Елизе“. На фотосите се вижда, че двамата са в компанията на други знаменитости, присъствали на официалната церемония по връчването на престижните кинонагради „Сезар“.

Романсът на Брад Пит и Инес де Рамон стана известен, след като двамата бяха засечени миналия ноември на концерт на Боно в Лос Анджелис. Холивудската звезда и дизайнерката на бижута се държаха за ръце през цялото време. По-късно Инес гостува на рождения ден на актьора в Холивуд и го придружи на партито след премиерата на новия филм „Вавилон“. Източник, близък до дамата, заяви тогава, че наближаващият 60-ака Брад явно е много влюбен в нея.

Брад Пит и Инес имат почти 30 години разлика

По Коледа пък двамата си подариха романтично пътешествие до Мексико за тържествата в новогодишната нощ. Говори се, че Брад Пит публично демонстрира колко е щастлив с друга жена, за да натрие носа на бившата си Анджелина Джоли, за която приятели твърдят, че е съсипала живота му.

Инес и Брад са зодия Стрелец, но разликата във възрастта им е 29 години.

Източник: „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 1 = 3