Мрежа

Борисов преряза лентата на зала в „Албена“ (На живо)

0 215

Премиерът Бойко Борисов, вицепремиерът Красимир Каракачанов и министърът на финансите Владислав Горанов откриха в курорта „Албена” на най-голямата мултифункционална конферентна зала в региона „Перуника хол”. Така започват тържествата на ваканционното селище послучай 50-годишнината от създаването му.

„Само може да им се зарадваме и да разгледаме“, каза премиерът на откриването.

„Перуника Хол“ се намира на мястото на досегашния боулинг център. Мултифункционалната зала е най-голямата в региона, капацитет над 1000 места, съобщиха от комплекса. Тя е предназначена за конгресни събития, концерти, спортни прояви. Проектът е дело на архитект Владимир Попов, а интериорният дизайн – на френската специалистка Кристин Борела.

Тържествата продължават утре – 24 август. Това е денят, в който курортът Албена е официално открит и посреща първите си туристи. Ръководството на комплекса кани на празничен коктейл от 18 часа в зала „Перуника Хол“ бивши служители, партньори, приятели, колеги. Гости ще бъдат министър Николина Ангелкова и министър Нено Димов.

Вечерта от 20 ч., на откритата сцена до хотел „Добруджа“, гостува Софийската опера и балет с мюзикъла „Mamma Mia“. Входът е свободен. За юбилея ще има и празнична заря.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.