Мрежа

Бойко Борисов захапа Цветанов

0 536

Бойко Борисов захапа Цветанов

Бойко Борисов захапа Цветанов. Премиерът заяви, че е в отлична форма и не се нуждае от подкрепа.

„С радост чувам, че Добрев, след като иска да стане лидер на партия, иска да стане и министър-председател. А не да се скриеш като Орешарски“, добави още той по време на срещата с актива на ГЕРБ в Стара Загора.

Борисов коментира бъдещия политически проект на Цветанов. Той му пожела успех и заяви, че не желае да чува лоша дума за него.

„Което куче ме е захапало, все е побесняло! „, заяви още премиерът.

„В Библията се казва – Обичай врага си, не го мрази. Врагът сам ще се изяде от злобата си“, добави още Борисов. Той заяви, че Цветанов може да направи партия, но не може да напълни такава зала. 

„В личен план на мен ми стига, че една 100-годишна партия, друго освен Борисов не знае. Стават и лягат с мен“, коментира Борисов.

Премиерът коментира и ситуацията с коронавируса, заявявайки че всички се страхуваме от него. Той добави, че отпускането на мерките е започнало, защото е видял, че хората не издържат вече. 

Бойко Борисов е категоричен, че не се страхува за тази година, защото има пари от 2019 г. Но според него рецесията по цял свят ще започне да се усеща от 2021 година, пише БЛИЦ.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 23 − = 20