Мрежа

Бащата на Семерджиев се покри от срам (Възрастният мъж крие лицето си заради пропадналия си син)

0 14 018

Бащата на Георги Семерджиев се срамува да показва лицето си заради пропадналия си син, видя Мрежа.

Константин Семерджиев не пожела да застане пред камерата на бТВ с лицето си заради кошамрната постъпка на наследника си. Възрастният мъж е бивш футболист, минал през школата на Левски и играл за Спортист Своге.

Именно той насочва сина си да продължи по неговия път, но очевидно Георги решил да избере лесното. Константин е категоричен, че синът му е бил много добър футболист, но черното тото, за което е бил обвинен, е съсипало живота му.

„Оттам тръгнаха нещата, той да върви надолу. Най-добрия футболист на Левски беше в детско-юношеската школа. И после за черното тото му съсипаха живота“, казва бащата на Семерджиев.

Той обаче не обелва и дума за обвиненията, че синът му е трафикант на дрога. И че самият той редовно е употребявал наркотици.

Както знаете, Георги Семерджиев стана причината за зверска катастрофа в София, при която загинаха две млади жени, намиращи се на тротоара. Ударът е бил толкова страшен, че джипът на бившия футболист се разцепва на две и задната му част помита невинните жертви.

Смята се, че Семерджиев е седнал зад волана дрогиран.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 79 = 83