Мрежа

Бащата на голмайстора на „Етър“ Даниел Младенов се удави в язовир

0 0

Голяма трагедия покоси семейството на голмайстора на „Етър“ и Първа лига през настоящия сезон Даниел Младенов – неговият баща Венцислав се удави в язовир „Дренов дол“, съобщава „Монитор“.

Трагедията се разиграва в неделния ден, когато дългогодишният спасител Венцислав Младенов отива с група приятели на язовира край Кюстендил. Около 15.30 часа вчера той внезапно изчезва, а първи сигнал подават на тел.112 неговите приятели. „Хората не са видели да се дави, просто изведнъж мъжът е изчезнал от погледа им. Линейката е пристигнала буквално 5 минути след подаването на сигнала, но от Венцислав е нямало и следа“, коментираха полицаи, които са извършили оглед в района. Чак в понеделник водолази от ГДБПЗН успяват да извадят тялото на Венцислав.

„Трупът е закаран за аутопсия. Едва след това ще стане ясна причината за смъртта. Възможно е да му е прилошало, но към момента можем само да гадаем“, коментира и говорителят на ОДМВР – Кюстендил, Катя Табачка.

Запознати с водоема коментират, че язовирът е много коварен, тъй като след определено разстояние от брега, дълбочината рязко се увеличава, а водата става ледена и направо смразява кръвта на човек. „Възможно е точно поради тази причина сърцето на Венци да е спряло и той да е потънал“, коментираха кюстендилци.

През последните 3 дни пък това е втора жертва, която поглъщат водите на неохраняеми водни обекти в Кюстендил. Въпреки множеството предупредителни табели кюстендилци продължават да се разхлаждат в необезопасени за целта места. Преди три дни смъртта си намери и 49-годишният Любомир Велинов, който се удави в частен водоем в кюстендилското село Вратца.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 4 + 5 =