Мрежа

Андрей Райчев : В София не победи ГЕРБ, а победи Йорданка Фандъкова, заяви

0 1

В София не победи ГЕРБ, а победи Йорданка Фандъкова, заяви социологът Андрей Райчев в изборното студио на „Нова телевизия“.

Всички по-малки партии гласуваха на балотажа предимно за Мая Манолова, а ГЕРБ и СДС спечелиха сами изборите в София чрез своя кандидат Йорданка Фандъкова, каза анализаторът Георги Харизанов.

На въпрос какво е бъдещето на Мая Манолова, политологът Татяна Буруджиева коментира, че трябва да свикнем с идеята, че политическото бъдеще на политиците не е непременно да си направят собствената партия. Мая Манолова декларира, че е кандидатът на гражданите и тя е с гражданите, и предполагам, че тя ще се ориентира към продължаване на тази си мисия. Следват много избори, като човек и политик с качествата, и с резултата, който постигна Мая Манолова, винаги ще бъде в центъра на вниманието, заяви Буруджиева.

Политологът Димитър Аврамов каза, че в момента ГЕРБ е най-добре структурираната партия и това се вижда добре на всички избори досега. В българската политика ключов е въпросът за партньора и ГЕРБ засега се справя да намери партньор, това се вижда и в София, отбеляза Аврамов.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 48 = 49