Мрежа

Алекс и Даниел Петканов – рекламен трик или преоткриване на чувствата?

Двамата бивши съпрузи Алекс Богданска и Даниел Петканов са възродили чувствата си или отново си правят любовен пиар

Даниел и Алекс парадират с близостта си
0 12 413

Нови снимки и видео клипче са доказателство, че бишвите съпрузи Алекс и Лудия репортер не са безразлични един към друг. Напротив – страстта в очите им напира, а ръцете им жадно пълзят по телата им в разгара на нощен купон.

Снимковия материал разпространи тяхната приятелка Николета Лозанова, която присъства на нощно парти, организирана от известна марка за мобилни устройства. В разгара на купона, на който бе водеща Алекс Богданска се вижда Даниел Петканов, който е присъствал на сбирката като гост (вероятно специално поканен) и който държи в прегръдките си бившата си жена.

Даниел и Алекс парадират с близостта си

„Страстта в очите им не може да се изиграе, тя е истинска. Даниел ще я изпие с поглед, а тя сияе в скута му“ – коментират фенове на известната двойка.

Петканови се разведоха офицално през пролетта. Още преди раздялата им обаче жълтите сайтове писаха, че двамата злоупотребяват с личните си отношения и си спретват раздели и събирания само и само да са в центъра на светската хроника. Има вероятност последната постановка да е от този тип, човек никога не знае, когато става дума за двама пресметливи млади хора като Алекс и Лудия репортер.

Източник: „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 16 − = 9