Мрежа

6 чисто нови автомобила и над 10 млн. лв. връчи СПОРТ ТОТО само за месец

0 215

Ако тотото дойде и във вашия град, огледайте се, наблизо има поне 11 късметлии. Минимум толкова са печелившите след всяко събитите, което екипът на БСТ по традиция организира в страната. От началото на годината тотото е обиколило десетки населени места в България.

Поводът за организирането на събитията е връчването на ключове за чисто нов автомобил, спечелен от играта „Тото 2 – 6 от 49“. Но освен возилото от БСТ всеки път подготвят още куп предметни печалби, сред които най-големите са телевизор и смартфон.

Само през последния месец шестима късметлии се сдобиха с нов автомобил. Най-напред тотото посети Иван Николов в град Бургас. Той получи чисто новия си градски джип Форд Екоспорт.

След това дойде ред на Габрово, където Александър Николаев взе ключовете за удобен Форд Фиеста. Още на следващия ден тото късметлиите в Русе получиха своята порция печалби. Все пак дунавската ни столица затвърди реномето си на един от градовете с най-чести печалби от тотализатора.

Перлата в короната на новите автомобили си намери точното място във Варна. В морската ни столица Сталинета Маринова получи ключовете за луксозен Ягуар ХЕ.

Веднага след това екипът на тотото се отби в град Тервел. Там щастливец от града подкара чисто нов Форд Фиеста. С луксозен Форд Мондео вчера се сдоби един от най-големите късметлии в Перник.Новите автомобили са само част от печалбите, с които тотализатора радва своите почитатели. Над 10 милиона си поделиха редовни участници в игрите през късметлийския септември.

А утре, в предпоследния ден на щастливия месец, джакпотите в игрите на ТОТО 2 се очаква да са над 6 663 000 лева.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 52 − 44 =