Мрежа

Желяз, свален от издирване от Интерпол: Бях на влакчето на ужасите

0 215

„Това за мен беше година и половина на страшни премеждия и различни емоции. Общо взето беше като едно влакче на ужасите”, каза Желяз Андреев за „Плюс-Минус. Коментарът след новините” по Нова тв.

Миналата седмица Интерпол свали червената бюлетина от Желяз Андреев. Преди година и половина стана ясно, че Съединените американски щати искат екстрадирането на българина по обвинение, че е търгувал с държава, върху която има ембарго.

Желяз Андреев тогава работеше за американска компания от България. Беше задържан у нас. САЩ поискаха екстрадирането му, а България се вдигна в негова защита. Кошмарът за него приключи миналата седмица.

„Не вярвам, че лошите неща могат да се случват толкова безскрупулно и изведнъж и то на хора, които изобщо не очакват такова нещо да им се случи и да влезе в живота им. Знаех, че трябва да се прояви една голяма доза търпение”, каза още той.

По думите му хората често го питат как успява да бъде толкова позитивен и положителен към случващото му се. „Предполагам, че това просто е подход в живота”, казва той.

„Това е най-голямото изпитание, през което съм преминавал. Това, което ми помогна да се справя с всичко беше подкрепата на приятелката ми – Милена и подкрепата на обществото”, коментира още Андреев.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 71 − 64 =