Мрежа

Защо всички се молят предсказанията на Ванга за 2023 година да не се сбъднат?

Тръпки ще ви побият от това, което предстои

0 1 392

Петричката пророчица Ванга вещае истински ад през 2023 година.

Според пророчествата й идната година ще е изпълнена с бедствия, които ще застигнат човечеството и ще нанесат пагубни последици. Разбира се не е изключено да се разпали и голяма война (вероятно има предвид Трета световна война).

Предсказанията на Ванга за идната година са толкова страшни и мрачни, че вече всички се молят и таят надежда те да не се сбъднат.

Ето какво вещае тя за 2023 година:

Употреба на биооръжия върху хора
Голяма страна ще започне да изследва и тества биооръжия върху хора. Пророчицата твърди, че през 2023 лекарите ще проведат човешки експерименти, които ще причинят смъртта на стотици хиляди. Хората ще бъдат инжектирани с вируси, които ще им причинят различни болести.

Слънчева буря
През 2023 ще настъпи слънчева буря, наречена „слънчево цунами“, каквато светът не е виждал никога досега. Тази буря ще засегне сериозно магнитното поле на Земята, ще унищожи комуникационните сателити и ще има невъобразими ефекти върху хората.

Земята преминава в пето измерение
Планетата ни ще премине в петото измерение и извънземни ще ни атакуват. По време на извънземната инвазия, Земята ще остане без електричество за три дни и три нощи, ще настъпи пълен мрак. Дори Луната и звездите няма да огряват небето.

Ядрена експлозия
Неочаквана авария в електроцентрала ще доведе до масивна експлозия. Токсичните облаци ще се разпрострат над части от Азия и най-вече над Китай и ще предизвикат множество здравословни проблеми по целия свят.

Човешкото размножаване ще стане изкуствен процес
Ванга предсказва, че до 2023 хората ще се раждат чрез изкуствен процес в лаборатории и само световните лидери ще решават какви хора да се раждат. Това ще се превърне в изцяло контролиран процес, а естественото раждане ще бъде забранено.
Източник: Уикенд

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 5 = 1