Мрежа

Владимир Путин опериран тайно, предстои му нова интервенция (Подробности)

0 0

Владимир Путин се е подложил тайно на операция, узна Мрежа.

Това се е случило в пълна секретност още в самото начало на месец май, твърдят независими един от друг източници от Москва. Твърди се още, че тази информация идва от близкото обкръжение на руския президент. От Кремъл обаче засега липсва официално потвърждение.

Едно е сигурно – Владимир Путин наистина е болен, след като някои от неговите лекари го потвърдиха. Каква е диагнозата му обаче, не е ясно. Докторите му разкриват, че той се бои параноично от всички болести, затова и дръжи на неестествено огромно разстояние всички свои събеседници.

Той се страхува и от коронавируса, тъй като за него може да бъде смъртоносен.

Всички активно обсъждаха външния вид на държавния глава на Руската федерация по време на среща с президента на Таджикистан Емомали Рахмон, а след видео, публикувано в социалните мрежи, експертите отново започнаха да оценяват здравословното състояние на политика.

По-късно в телеграмния канал GENERALL SVR се появи нова любопитна информация, която показва, че руският диктатор наистина се готви за нова операция. Те съобщиха, че миналия петък Путин е провел среща чрез видеоконференция с постоянните членове на Съвета за сигурност на Русия, която, както се оказа, всъщност не е провел. Видеото е записано предварително, а затворената част е „изиграна“ с помощта на компютърна графика и технологията Deepfake, за да се създаде илюзията за присъствието на Путин. Някои участници са знаели, че Владимир Владимирович не присъства на срещата, но са се държали като актьори.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 76 − = 66