Мрежа

Важно решение за Шумахер: Вижте какво е

Съпругата му взе важно решение за бъдещето

0 1 178

Жената на Михаел Шумахер се приготвя да стартира нова страница от своя живот, тъй като здравословното му положение се подобрява. Тя иска двамата с него да започнат нов живот в слънчева Испания.

От много време медиите не са допускани до личното пространство на бившия световен шампион, който пострада тежко при каране на ски през 2013-та година. Оттогава той е под наблюдението и грижите на съпругата му Корина, както и на наети медицински лица.

Освен, че медиите не са допускани в близост до него, съпругата му е забранявала и на неговите близки, които го посещават да разговарят с репортери и да съобщават за състоянието му. Именно това бе основната причина феновете и всички, интересуващи се от бившия многократен световен шампион да са в невидение.

Преди 2 години в документален филм за Шумахер виден неврохирург обяви, че предполага, че Шумахер може да стои в положение седнал и да се движи с малки крачки, но не и повече.

 

Преди време известен италиански журналист предположи, че Шумахер може би е съзнание, но все още не може да говори. Това вероятно се оказва вярно предложение, поради последната добра новина за подобрение. Именно това е причината и Корина Шумахер, с която са женени от 95-та да купи луксозно имение в Майорка за над 60 милиона лева.

 

Източник: nova.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 45 − = 39