Мрежа

Ванга със страшни предсказания за 2023-та година

Тя е предвидила масово убийство на хора

0 750

Известната пророчица от Рупите, за която се смята, че предсказва с голяма точност предстоящите събития е предвидила доста притеснителни неща, които ще се случат през следващата година.

Твърди се, че тя е видяла масови убийства на стотици и дори хиляди души, което ще е причинено от „голямата държава“. Не е ясно коя е спомената държава, но се спекулира между Китай и САЩ.

Плашещите й предсказания включват използване на биооръжия и то към цивилни и невинни хора. Сред доста притеснителните са и атомни експлозии, като според пророчицата те ще бъдат причинени от действаща АЕЦ. Това е доста притеснително предвид, че се водят военни действия в близост до АЕЦ Запорожие, като дори и ракети удариха нейна инфраструктура и се наложи да се изключват нейни мощности.

Освен притеснителни действия от страна на човека, Ванга е предсказала и други извън нашия контрол. Според нея слънчево цунами ще връхлети земята, като магнитната буря ще е с невиждана до момента сила.  Това би причинило прекъсване на комуникационните връзки и съответно ще предизвика хаос и проблем със снабдяването с всякакъв вид стоки.

Друго доста притеснително твърдение е, че Земята ще промени своята орбита, което само по себе си ще доведе до катастрофални последици в климата, природата и ежедневието на човека.

Остава да се надяваме, че поне за нещата, които зависят от нас ще надделее разумът.

Източник: lupa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 32 + = 42