Мрежа

Ужас! Пияни бежанци от Украйна заклаха мъж

0 0

Хората са в шок от случилото се

Тази случка с бежанци от Украйна хвърли всички в шок.

 

Тя се е разиграла в столицата на Полша – Варшава.

 

Пияните украински бежанци нападнали поляка и след като го пребили му нанесли множество удари с нож.

 

Разпрата помежду им избухнала, след като украинците, които се били почерпили със солидно количество алкохол, закачили тамошно момиче. Мъжът минавал наблизо и защитил момичето, отбелязват Gazeta Wyborcza и Wprost.

 

След като го натупали стабилно, един от бежанците извадил нож и заклал поляка. Очевидци на ужасяващата случка публикували видео в мрежата. От него става ясно, че бежанците първо му нанесли хубав бой, след което човекът лежи проснат на земята в локва кръв.

 

Случката се разиграла на улицата. Пострадалият поляк успял да стигне със сетни сили до най-близкия магазин и там се свлякъл на пода.

Въпреки опита на лекарите да му помогнат, травмите му били много тежки и очевидно несъвместими с живота. За съжаление мъжът е издъхнал напът към лечебното заведение.

 

Камера е уловила един от нападателите му. Той е с набола брада и къса тъмна коса, облечен е с черни суичър, панталони и обувки.

Поляците не могат да разберат защо медиите им наричат извършителите на жестокото нападение, последвано от убийство „чужденци“ при положение, че на видеото ясно се чува украинска реч.

Източник: blitz.bg

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 3 = 2