Мрежа

Убиецът на Милен Цветков потресе с наглостта си

0 1 285

Убиецът на Милен Цветков тотално изнагля

21-годишният Кристиан Николов, който отне живота на Милен Цветков, потресе с наглостта си. Убиецът на журналиста настоява да бъде освободен. Той е депозирал молба в Софийския градски съд, в която настоява мярката му да бъде отменена.

Тази сряда ще стане ясно дали магистратите ще уважат молбата му, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Стандарт“.

Дрогираният шофьор настоява да бъде освободен. Той изтъква, че след продължителния му престой в ареста е намаляла вероятността да извърши ново престъпление.

В молбата си Кристиан Николов припомня, че всички свидетели вече са разпитани и в момента се изчакват единствено заключения от експертизи, на които той не може да повлияе.

Открити са и част от пешеходците, които едва не пострадаха при катастрофата. Предстои и те да бъдат разпитани. 

Милен Цветков загуби живота си навръх Великден – 19 април в катастрофа, причинена от Кристиан Николов. Тогава дрогираният шофьор се вряза в колата на журналиста, която бе спряла на червен светофар.

Веднага след инцидента стана ясно, че Кристиан Николов е седнал зад волана на мощния джип след употреба на коктейл от наркотични вещества.

Кръвните му изследвания определиха и вида на употребените  наркотици. Оказа се, че Кристиан е шофирал след употреба на марихуана, кокаин, амфетамини и лексотан.

Той се сдоби с обвинение за умишлено убийство заради употребата на опиати и липсата на спирачен път.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 85 − = 76