Мрежа

Тодор от „Татковци“ тепърва ще разбере какво е да си баща

Актьорът Павел Иванов и балерината Марина Стоилова ще станат родители

0 1 713

Очакваното бебе ще бъде първа рожба както за Павел, така и за жена му – балерината от Музикалния театър Марина. Макар че годежът на двамата бе отпразнуван в началото на годината, двойката е заедно от години. Все още не е станало ясно дали ще има официална сватба, но това не пречи на влюбените да станат родители. Все пак не е изключено сватба да има след раждането на детето, за да може балерината Марина все пак да се види в бяла рокля и да подчертае стройната си фигура, а не да се явява на празненството в облекло за бременни.

Периодът е динамичен за Павел Иванов, защото успоредно с подготовката за посрещането на бебето вкъщи, актьорът влиза във форма и за ролята си на футболиста Гунди, за когото се готви игрален пълнометражен филм. За това превъплъщение той е отслабнал с цели 13 кила в продължение на има-няма 3 седмици. Диетата и тренировките Павел провел под строгия поглед на жена си балерина.

Паралелно с това цяло лято Павел Иванов обикаля страната със спектакъла „Петък вечер“, в който заедно с другите „татковци“ са на турне в различни градове. Филип Буков, Стоян Дойчев и Христо Пъдев и Павел Иванов направиха спектакъла след успеха на сериала „Татковци“ и интерпретират на сцената същите родителски истории.

Източник: „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 8 + 1 =