Мрежа

Такава зрелища катастрофа не се случва всеки ден

Движението на трамваи бе блокирано, има затруднения и за останалите

0 8 347

Изключително зрелищна катастрофа се случи в столицата, като шофьор успя едновременно да се вреже в 2 трамвая. Шофьорът се опитал да се направи на тарикат и да премине между 2-те релсови превозни средства и се заклещил между тях. Колата останала смачкана и в капан, като движението на трамваите е преустановено. Инцидентът се е случил на натоварения булевард Христо Ботев и се е случил днес следобед.

Свидетели на катастрофата предполагат, че шофьора е бързал много, като е решил да се шмугне между тях, но не успял да прецени ситуацията и се е случило това.

По информацията към момента няма пострадали от катастрофата, само са нанесени сериозни материални щети по колата. Трамваите също имат леки щети.

Мрежата се напълни с множество коментари, като повечето от тях са доста забавни.

Някои казват, че е направил хубав сандвич, тъй като е останал между 2-та трамвая.

Коментар припомня също странен случай, при който Хонда Сивик направи същата катастрофа между 2 трамвая през май месец и предположи, че са роднини с шофьора на Пасата.

Друг потребител прави забавната аналогия с Емили с тротинетката, като предполага и, че шофьорът се е „шмугнал“, както тя обясняваше, че прави с тротинетка.

Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 1 + 6 =