Мрежа

Страшни разкрития за адското меле на пътя Плевен-Ловеч, при което загинаха две бебета

Млада жена е в тежко състояние в болница

0 85 494

При мелето, станало на пътя Плевен-Ловеч има загинали и две бебета.

Жертвите на жестоката катастрофа са общо пет. Според информацията, разпространена от МВР и двете бебета, изгубили живота си при страшния сблъсък, са по на почти годинка.

Инцидентът се е случил малко преди 14.30 ч. Сблъскали са се два автомобила с плевенска регистрация. Зад волана на „Фолксфаген Голф“ е бил мъж на 60 години от плевенско, а зад волана на „Опел“-а – 31-годишен шофьор.

Според първоначалните данни тежкият удар е отнел живота на водача на „Голф“-а и на момченце на една годинка, което е пътувало в колата. В болницата в Плевен е настанена жена на 51 години, която също е била в колата.

От другия автомобил от инцидента, загиналите са загинали трима души – водачът, 54-годишна жена и синът му Мартин – на 7 месеца.
21-годишната майка на Мартин също е била в автомобила, тя е настанена в болница. Състоянието й е сравнително стабилно, но рискът за живота й все още не е отминал изцяло.

Междувременно стана ясно, че семейството е пътувало към Троянския манастир, където детето трябвало да приеме християнската вяра. Трагедията се е случила два часа преди кръщенето.

Говорителят на плевенската окръжна прокуратура съобщи, че Диана Илиева разкри, че предстои да бъде установено дали един от водачите не е бил покосен от инфаркт и това да е причината за мелето.
Източник: dariknews.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 3 = 3