Мрежа

Страшни новини за Григор Димитров

0 643

Разкритието бе направено от самия него

Страшни новини долетяха за най-добрия български тенисист Григор Димитров.

 

Оказва се, че Гришо е попаднал под ударите на коварния коронавирус. Тревожната новина бе съобщена лично от него в профила му в Инстаграм.

 

Григор Димитров се е тествал при завръщането си в Монако, където живее. Преди това той се отказа от участие в турнира в хърватския град Задар.

Припомняме, че неотдавна той си беше за няколко дни в родния Хасково. Там проведе и няколко тренировки на местните тенис кортове.

 

Димитров стартира участието си в организираната от номер 1 в света Новак Джокович надпревара вчера със загуба с 1:4, 1:4 от представителя на домакините Борна Чорич. По време на двубоя с Чорич, хасковлията видимо имаше здравословни проблеми. Малко след срещата обяви, че не се чувства добре и няма да играе във вечерната сесия срещу друг хърватин Педжа Кръстин.

 

Българинът обясни, че е почувствал изтощение след тренировките под яркото слънце на Адриатическото крайбрежие в последните дни.

Той каза още, че е можел да продължи участието си. След консултация с лекарите обаче, които са му препоръчали почивка, е решил да не играе повече, пише pik.bg.

 

 

Източник: https:pik.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 4 + 5 =