Мрежа

Страхотия! Рогозин ни отправи директна заплаха с ядрена ракета

0 643

Причина за това стана вчерашната случка с Лавров

Страната ни полуди директна заплаха с ядрена ракета.

 

Заплахата бе направена от шефа на Роскосмос – Дмитрий Рогозин.

 

Той ни заплаши в прав текст с ядрена ракета „Сармат“ заради твърдението, че нашата държава е затворила своето въздушно пространство за самолета, в който пътувал Сергей Лавров.

 

Припомняме, че вчера ТАСС излезе с информацията, че нашата държава, Черна гора и Северна Македония са възпрепятствали преминаването на самолета на Сергей Лавров, който е външен министър на Русия – Сергей Лавров. ТАСС отбелязва, че се позовава на информация на сръбското издание „Вечерне новости“.

В материала се отбелязва, че гореизброените страни не допуснали самолета на външния министър на Руската федерация да прелети през тяхното въздушно пространство, за да може той да стигне до Сърбия, където трябваше да е на посещение днес и утре.

 

Малко по-късно и говорителят на външното министерство Мария Захарова също потвърди тази новина.

 

Точно поради тази причина, Рогозин написа в профила си в Туитър, че „Сармат“ е добър поради факта, че няма да се налага да иска разрешение за полет нито от „страхливите българи“, нито от „предателите на общата история – черногорци“, нито пък от „злопаметните румънци“. Камо ли пък от шведите.

 

Припомняме, че през месец май, той предупреди в Туитър, че при евентуална ядрена война, страната му ще унищожи НАТО-вските съюзници за 30 минути.

Истината е, че към момента тази ракета слава Богу все още не съществува. Руската федерация показа неин прототип и оттогава не е спирала да плаши света с нея.

Източник: lupa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 2 = 2