Мощен подарък и още милиони награди за рождения ден на inbet

inbet рожденикът черпи - българският букмейкър представя промоцията за празника

https://mreja.bg/sport/moshten-podarak-i-oshte-milioni-nagradi-za-rozhdeniya-den-na-inbet/132562 Mreja.bg
Мощен подарък и още милиони награди за рождения ден на inbet

inbet рожденикът черпи - българският букмейкър представя промоцията за празника

Онлайн операторът inbet празнува рожден ден на 28 април и представя специалната си промоция с ключовото име „Рожденикът черпи“. Офертата ще бъде активна от 28.04 и до 23:59 часа на 09.06.2024 година ще бъдат раздадени купища награди.

Големият подарък е мощен и супер модерен автомобил от италианско потекло. Накъде ще потеглят 720-те конски сили, ще стане ясно на 10 юни.

Едно от предложенията е за до 2000 Free Spins, като депозит не е необходим, а офертата важи за нови клиенти. Рожденият ден ще се празнува цели шест седмици, през които в тегления ще бъдат разигравани различни по размер кеш награди, на обща стойност 600 000 лева. Ще има и невероятни персонални бонуси.

През последните години inbet се утвърди като модерен оператор, който акцентира както върху високата фирмена култура, така и върху вълнуващото преживяване на своите клиенти. Компанията продължава да се развива и дава заявка за още много бъдещи изненади, нови партньорства, провайдъри и игри.

Подробности за промоцията – тук: https://inbet.com/promotions/birthday

+18! Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на https://inbet.com/help/responsible-gambling

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.