Жертвите от стрелбата в болница в Чехия станаха седем, жена почина от раните си (Снимки)

https://mreja.bg/skandali/zhertvite-ot-strelbata-v-bolnica-v-chehiya-stanaha-sedem-zhena-pochina-ot-ranite-si-snimki/62589 Mreja.bg
Жертвите от стрелбата в болница в Чехия станаха седем, жена почина от раните си (Снимки)


Жена, ранена в главата при стрелбата в болница в Чехия тази седмица, почина днес, като стана седмата жертва на нападателя, който се самоуби, предаде Франс прес.

Нападателят откри огън в университетската болница в Острава и уби на място шестима и рани трима души, сред тях и жената, починала днес следобед. Единият от ранените е изписан тази сутрин, а животът на другия, който остава в болница, е извън опасност.

Полицята още не е установила мотивите на убиеца - 42-годишен мъж, идентифициран от медиите като Читрад Виташек. Според някои медии той имал психични проблеми. Свидетели твърдят пред местната преса, че Виташек бил убеден, че страда от рак и че никой не иска да го лекува. Според полицията той имал съдебно досие с присъди за насилие и кражби.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.