Здравко Димитров към пловдивчани: 2020 ще бъде още по-добра за нашия град!

https://mreja.bg/skandali/zdravko-dimitrov-kam-plovdivchani-2020-shte-bade-oshte-po-dobra-za-nashiya-grad/62933 Mreja.bg
Здравко Димитров към пловдивчани: 2020 ще бъде още по-добра за нашия град!


Уважаеми госпожи и господа,Скъпи пловдивчани,

В навечерието сме на едни от най-чаканите и светли семейни празници. Броени дни остават до началото на Новата 2020 година. В тези дни изпълваме сърцата си с искрена надежда и дълбока вяра и правим равносметка на постигнатото през отиващата си годината.Изминалата 2019-та не беше лека. Тя беше годината на Пловдив – Европейска столица на културата! Беше наситена с емоции, работа и предизвикателства, но беше добра за Пловдив. Тази титла е особено ценна, защото ЗАЕДНО е не просто мото - това е кауза, залегнала дълбоко в историята на нашия град. ЗАЕДНО е нашата формула за успех.Така първите 8 седмици от мандата се оказаха изключително динамични с много предизвикателства. Благодаря на хората от екипа, че отговориха на темпото и не се уплашиха от работата. Намерихме решения за някои сложни казуси в диалог с хората и те видяха, че имат срещу себе си добронамерена и работеща администрация.През Новата 2020-та година с общи усилия ще продължим да работим за престижа на любимият ни град и за това Пловдив да бъде още по-добро място за живеене.Бъдете здрави Вие и Вашите семейства, уважаеми пловдивчани!Нека да си пожелаем да бъдат светли празниците ни, да бъдат честити дните ни, да се сбъднат всички наши желания! Нека всяко добро дело, с което се захванем, се увенчае с успех!Честито Рождество Христово и Щастлива Нова 2020-та година!

Здравко ДимитровКмет на град Пловдив

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.