В пловдивска болница коригираха нос с хрущял от ребро

https://mreja.bg/skandali/v-plovdivska-bolnica-korigiraha-nos-s-hrushtyal-ot-rebro/62522 Mreja.bg
В пловдивска болница коригираха нос с хрущял от ребро


Иновативна операция на 38-годишен бе извършена в университетската болница "Пловдив". Мъжът е бил с некрозирала носна преграда и е преминал през 4 неуспешни досега интервенции. При него е приложен методът на д-р Питър Ким от Южна Корея за реконструкция на носа с хрущял от ребро.

"Пациентът ще може да води нормален начин на живот", увери шефът на отделението по УНГ д-р Асен Асенов. Самият д-р Ким гостува на лечебното заведение, където консултира болни. Той е смятан за светило в реконструктивната хирургия. Създател е на концептуално течение в медицината, което свързва външния вид на

човека и обичайните му занимания с болестта. Възникналият здравословен проблем се отстранява чрез промяна в навиците. При потене на дланите д-р Ким препоръчва лицеви опори, тъй като така се намалявал кръвотокът към ръцете.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.