Скандал! Лъжецът Кирил Петков пак плю на траура! Цъфна ухилен на мегдана в Силистра след като шофьорът му уби човек

Наркотичен глад ли е принудил шефът на “Промяната” да настоява гарда от НСО да кара като бесен?

https://mreja.bg/skandali/skandal-lazhecat-kiril-petkov-pak-plyu-na-traura-cafna-uhilen-na-megdana-v-silistra-sled-kato-shofyorat-mu-ubi-chovek-6/133948 Mreja.bg
Скандал! Лъжецът Кирил Петков пак плю на траура! Цъфна ухилен на мегдана в Силистра след като шофьорът му уби човек

Наркотичен глад ли е принудил шефът на “Промяната” да настоява гарда от НСО да кара като бесен?

Кирил Петков, заради когото преди дни загина невинен българин, жестоко премазан от “личния” му НСО-шофьор, за пореден път излъга цинично и плю на траура. Вместо да спази обещанието, което сам той даде в деня на трагедията, че прекратява всякакви публични изяви и агитации, днес той идиотски цъфна в Силистра. Нещо повече - снимки, качени от партийните му ортаци го показват нелепо ухилен, с китки в ръка и във видимо добро настроение да си хортува с малкото останали фенове на “Промяната”. Въпреки, че човещината изисква поне да положи цветя на гроба на убития от него български баща, дядо и родолюбец, Кики предпочете да му подаряват букети като на булевардна шафрантия, а той да позира за снимки без грам чувство на вина и покаяние. “То бива гьон суратлък, бива идиотщина, но неговото минава всички граници”, гневяха се силистренци, сблъскали се с него в центъра на града.

 

Наши източници от “6-ти септември” все по-упорито лансират версията, че истинската причина Петков да е настоявал шофьорът да шпори джипа с бясна скорост, е бил абстинентният му глад за прахообразни вещества. Ченгета от кариерата разясниха, че когато човек е зависим от “бѐлото”, той развива параноя ако няма някоя дозичка под ръка, ето защо пристрастените към опиати не смеят да отидат дори на 30 метра без “запаси”. Лабилната им психика и изпърженият от дрога мозък пък ги кара да крещят и нервничат, настоявайки час по-скоро да се срещнат с дилъра си.

Дали във фаталният ден, когато колата му размаза невинен човек, Киро го е била подкарала абстиненцията и е заповядал колата на НСО да “прелети” до Варна за отрицателно време, за да се качи на черешата, може би никога няма да разберем. Слуховете, които вече са стигнали и до шефа на НСО обаче редят, че в трагичния ден Петков и нелепият му пиар Найо Тицин били видимо неадекватни, непрестанно подскачали на задната седалка, крещяли в несвяст и издавали нечленоразделни звуци. Налудното им поведение, разбира се може да се обясни с цялостното им психично състояние, но по думите на очевидци то много напомняло симптомите на наркотичен глад. Което донякъде обяснява защо първото нещо, което Тицин направи, е да снима размазаната кола с агонизиращия шофьор - деяние, което отврати всички нормални и разумни хора в държавата.

Прочее, това не е първият случай, когато Кики плюе върху мъката на българите. На 29 август 2022 г., ден след като бургаски полицаи загинаха, размазани от бус с мигранти, той избра да кълчи кълки на центъра на Бургас, в прегръдките на неизвестна танцьорка от “трупата” на местен ъндърграунд бос.

 

“Явно “Промяната” не е в състояние нито да съхрани човешкия живот, нито да се смири пред смъртта”, коментираха потресени граждани в социалните мрежи.

Източник: crimesbg.com

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.