Радио „Гласът на Големия залив Гуандун-Хонконг-Макао" започна излъчвания

https://mreja.bg/skandali/radio-glasat-na-golemiya-zaliv-guandun-honkong-makao-zapochna-izlachvaniya/58241 Mreja.bg
Радио „Гласът на Големия залив Гуандун-Хонконг-Макао" започна излъчвания


На 1 септември в 7 ч. официално заработи радио „Гласът на Големия залив Гуандун-Хонконг-Макао" към Китайската медийна група. Това е първото радио на държавно ниво, което ще предава специално информация за Големия залив. Едновременно с това стартира и платформа за нови медии, предаде "Радио Китай".

„Гласът на Големия залив" покрива градовете Гуанджоу, Шънджън, Джухай, Фошан, Хуейджоу, Дунгуан, Джуншан, Дзянмън, Джаоцин, както и специалните административни райони Хонконг и Макао. Радиото излъчва всеки ден предавания в продължение на 21 часа и предава гласа на централното правителство, както и информация за държавната стратегия за Големия залив, новите практики в развитието на принципа „една държава, две системи".

Директорът на Китайската медийна група Шън Хайсюн заяви, че предаванията на „Гласа на Големия залив" ще са от полза за комплексните предимства на Гуандун, Хонконг и Макао, за задълбочаването на сътрудничеството между континенталната част и Големия залив, за присъединяването на Хонконг и Макао към общото развитие на държавата.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.