Пророчество на Нострадамус: 2020 г. ще определи бъдещето на света

https://mreja.bg/skandali/prorochestvo-na-nostradamus-2020-g-shte-opredeli-badeshteto-na-sveta/62246 Mreja.bg
Пророчество на Нострадамус: 2020 г. ще определи бъдещето на света


Астролог от Русия дешифрира предсказание на Мишел Нострадамус за 2020 г., което звучи повече от невероятно. Според Дмитрий Зима в предсказанията на големия френски пророк има строфи, в които се говори за обединение на републики, влизали в състава на бившия Съветски съюз, съобщава struma.bg.

Процесът трябвало да започне още през следващата година. По думите на изследователя, през 2020 г. ще започне началото на “новия Златен век”, по време на който ще бъдат изтрити границите между държавите.

Преди това обаче бившите съюзни републики отново ще се обединят. Астрологът е направил предсказание и за Китай.

Според него ролята на тази държава в бъдеще събитията няма да бъде толкова голяма, въпреки нарастващата му финансова и политическа мощ. По думите на Зима, в предсказанията на Нострадамус има ясни индикации за нарастващ конфликт между англосаксонците и руснаците. В крайна сметка тази конфронтация ще определи бъдещето на цялото човечество.

Освен това ролята на Европа в този конфликт е толкова малка, че няма да може да повлияе на него по никакъв начин. Оказва се, че следващата година ще определи бъдещето на целия свят. Някои изследователи смятат, че конфликтът между Русия и Великобритания вече се усеща на дипломатическата арена. Единствено продължителният процес на излизане на страната от ЕС не позволява този конфликт да се разгори още повече.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.