Пенсионерка се довери на гадателка, вижте какво последва

https://mreja.bg/skandali/pensionerka-se-doveri-na-gadatelka-vizhte-kakvo-posledva/55808 Mreja.bg
Пенсионерка се довери на гадателка, вижте какво последва

Възрастна жена решила да потърси помощ от екстрасенската, защото й случвали неприятности и имала семейни проблеми. Тя видяла рекламата по телевизията и решила да потърси помощ.

Провела телефонен разговор с нея, в който обяснила проблемите на близките си, като повечето били здравословни. Попитала дали може да се помогне и какво предстои, при което гадателката поискала 3 имена и ЕГН и обяснила, че ще върне обаждане по-късно.

Малко по-късно отново се чули по телефона, при което „жената-феномен“ всяла страх у възрастната жена, като й заявила много сериозно, че й предстоят много черни дни и ще плаче на гроб на внуци и на деца. Същевременно обещала, че може да помогне да повлияе на бъдещото, но за целта трябва да се плати незабавно сумата от 290 лева по нейната сметка.

Уплашената пенсионерка последвала веднага указанията и отново се свързвала гадателката, но отново получила искане за превод на пари, този път сериозната сума от 900 лева, с които по думите й щяла да купи 9 литра вода. Имено тази вода била чудотворна и можела да предотврати предстоящите черни събития.

Възрастната жена обяснила, че не разполага с такава сума, но била убеждавана да потърси заем от близки или приятели. В един момент усетила, че е станала жертва на измама и потърсила помощ.

Източник: blitz.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.