Намериха трупа на мъж от Сопот, обявен от близките си за издирване преди месец (Снимка)

https://mreja.bg/skandali/nameriha-trupa-na-mazh-ot-sopot-obyaven-ot-blizkite-si-za-izdirvane-predi-mesec-snimka/62536 Mreja.bg
Намериха трупа на мъж от Сопот, обявен от близките си за издирване преди месец (Снимка)


Тялото на изчезнал преди месец 53-годишен мъж от Сопот бе намерено от случаен минувач между в крайпътна канавка между пловдивските села Калояново и Долна Махала.

Близките на Димо Геров го издирваха с полиция и чрез медиите. Според роднини, на 6 ноември той бил в гората, откъдето прибирал животни, които били на паша. На прибиране паднал и ударил главата си. Човекът бил откаран в карловската болница с линейка. Впоследствие се наложило да бъде транспортиран в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив, съобщава dariknews.bg.

На следващия ден сутринта обаче мъжът избягал от болницата и оттогава е в неизвестност. Близките му бяха изпратили съобщения до всички медии, за да публикуват описанието му.

Тялото е откарано в Съдебна медицина-Пловдив за аутопсия. Според съдебните лекари, мъжът е починал от измръзване.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.