Миланович кани Грабар-Китарович на тв дуел преди втория кръг на изборите в Хърватия

https://mreja.bg/skandali/milanovich-kani-grabar-kitarovich-na-tv-duel-predi-vtoriya-krag-na-izborite-v-harvatiya/62929 Mreja.bg
Миланович кани Грабар-Китарович на тв дуел преди втория кръг на изборите в Хърватия


Зоран Миланович, който спечели най-много гласове на първия кръг на президентските избори в Хърватия вчера, призова съперничката си Колинда Грабар-Китарович на телевизионен дуел, съобщава информационният портал Индекс, цитиран от БТА.

Миланович каза, че е готов да отговаря на въпроси на журналисти от всички телевизии по всички теми, които са важни за Хърватия.

Кандидатът на опозиционната Социалдемократическа партия и бивш премиер Зоран Миланович получи 29,54 процента от гласовете на президентските избори в неделя, а досегашният президент Колинда Грабар-Китарович от управляващата Хърватска демократична общност спечели 26,67 процента /при преброени 99,4 процента от бюлетините/. Двамата отиват на втори кръг на 5 януари догодина.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.