Кочина! Пиян като свиня, дебелакът Гущеров пак преби жена си Светлана! Смъкнал й скалпа, тя остана без коса!

Двойката окончателно скъса джоба, Християн, тъщата и челядта му се свряха в тесен апартамент. Побоите са ежедневие, оплакват се комшии

https://mreja.bg/skandali/kochina-piyan-kato-svinya-debelakat-gushterov-pak-prebi-zhena-si-svetlana-smaknal-y-skalpa-tya-ostana-bez-kosa-5/123283 Mreja.bg
Кочина! Пиян като свиня, дебелакът Гущеров пак преби жена си Светлана! Смъкнал й скалпа, тя остана без коса!

Двойката окончателно скъса джоба, Християн, тъщата и челядта му се свряха в тесен апартамент. Побоите са ежедневие, оплакват се комшии

Нагледен пример, че когато мизерията влезе през вратата, любовта излита през комина, дадоха Християн и Светлана Гущерови. Ако вярваме на ужасени съседи, преди дни не особено луксозната кооперация, в която дебелакът подслонил бившата компаньонка и четирите им отрочета, барабар с тъщата, била разтресена до основи от смразяващи кръвта женски писъци и викове за помощ. Минути по-рано се чул трясък като от разбита врата, разказват очевидци. Стонове “Помощ”, “Ще умра”, “Помощ, мамо, майчице, спаси ме”, се повтаряли буквално през пет секунди, а по тънките стени се разнасяли тътени от млатене на крехко женско тяло.

 

Известно време след мелето, на адреса, обитаван от скоро от сем. Гущерови - ул. “Васил Стефанов” 58, цъфнала патрулка. Униформените заварили скалпираната манекенка, на която й липсвала половината коса от тила към темето, твърдят клюкари от блока, надничали през шпионката. Някогашната еротична моделка била цялата в синини и деруги, а от лицето и коленете й се стичали струйки прясна кръв. Ченгетата не открили Християн на адреса, най-вероятно защото той бил избягал с мръсна газ от бойното поле. Свидетели на отвратителните мъчения обаче станали четирите невръстни дечица и майката на Светлана - Кунка.

 

Най-вероятно възрастната дама на другия ден е споделила пред съкооператорите си на какъв ужас е била подложена щерка й, защото до нас достигнаха слухове, че Гущеров-младши я е пускал от високо на пода, ритал я е в корема и я е карал да лази на четири крака докато къса косата й, заедно с живо месо. Повод за изстъплението, освен литрите погълнат алкохол, бил отказът на Светлана да пусне в семейното ложе вонящия на джибри шопар, издават информаторите ни.

 

Подобни гнусни сцени на домашно насилие били почти ежедневие зад стените на дома им. Въпреки че и преди ступваше жена си редовно, откакто закъсал за пари, Християн бил станал истински звяр, потънал в алкохолна зависимост. Охраненият псевдо богаташ напуснал къщата, в която с жена си живееха на квартира миналата година и за пръв път в живота си се пренесли в апартамент. Локацията е в близост до бул. “България” и жк “Манастирски ливади”. Блокчето е част от непретенциозен комплекс, без следа от лукс и разкош, с каквито Гущеров-младши е откърмен. 

 

Причина за семейното падение била некадърността на милионерския наследник да прави бизнес и зверските борчове за стотици хиляди левове, с които висял на лихвари. Гущеров-старши бил вдигнал ръце от пропадналия си синковец и му отпускал символична за стандарта им, шест цифрена сума месечно, която при този ръст на инфлацията едвам стигала за храна, наем, бензин и сметки. Вързана за печката с четири деца, за Светлана вече било немислимо да практикува древния занаят, ето защо не можела да изкарва свеж кеш.

 

Единственото, което й оставало е да бъде безплатна боксова круша на деградиралия си мъж. Майка й пък с право се бояла да не последва съдбата на Дебора от Стара Загора, която след хиляди побои накрая беше заклана като животно с макетен нож.

Източник: crimesbg.com

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.