Казанджия, набил клиент след оплакване от ракията му, с присъда в Шумен

https://mreja.bg/skandali/kazandzhiya-nabil-klient-sled-oplakvane-ot-rakiyata-mu-s-prisada-v-shumen/62903 Mreja.bg
Казанджия, набил клиент след оплакване от ракията му, с присъда в Шумен


Служител на казан за варене на ракия в Нови пазар бе осъден на пробация заради нанесена лека телесна повреда на човек, който изразил мнение, че ракията му не е много добра. Той бил санкциониран от Районния съд, а по-късно наказанието е потвърдено и от Окръжния съд в Шумен.

Двамата мъже се познавали от казана, където пострадалият варил ракия за своя шеф.

Поводът за разправията било обаждане, в което казанджията попитал дали шефът на мъжа е доволен от алкохолната напитка, информира "Дарик нюз".

Ракията обаче не се била харесала на началника, затова вероятно засегнат казанджията отправил обиди по телефона. Другият мъж се ядосал и заедно със свой колега отишъл до казана, който се намирал в края на Нови пазар.

Там мъжете се скарали. Казанджията ударил в лицето клиента. Други хора ги разтървали и така разправията приключила.

На другия ден пострадалия започнал да се храни трудно, което наложило консултация с лекари от болницата в Шумен. Там се установило, че има наранявания в устата.

Съдът осъдил казанджията на пробация за 6 месеца, както и да заплати 500 лева обезщетение на пострадалия, въпреки че той искал 4700 лева.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.