Капитанът Григор сред легенди на ATP cup

https://mreja.bg/skandali/kapitanat-grigor-sred-legendi-na-atp-cup/62622 Mreja.bg
Капитанът Григор сред легенди на ATP cup


Легендарни имена в тениса ще бъдат капитани на отбори, които ще участват в новия турнир АTP cup в Австралия в началото на януари.

Начело на България и най-млад от играещите капитани е Григор Димитров. Нашите са в предварителна група в Сидни с Великобритания, която ще се води от полуфиналиста на “Уимбълдън” Тим Хенмън (в състава е и Анди Мъри), Белгия и Молдова.

Четирима са бившите №1 в световната ранглиста, които ще водят страните си - Борис Бекер (Германия), Лейтън Хюит на домакините, Марат Сафин (Русия) и Томас Мустер (Австрия). Капитан на Сърбия е Ненад Зимонич (той бе първи в класацията на двойки), а при Гърция бизнесът е семеен - първа ракета е шампионът от финалите на АТП Стефанос Циципас, начело на тима е баща му Апостолос.

В ролята на Григор при французите ще е Жил Симон, а другите интересни имена сред капитаните са Франсиско Роч (Исп), един от треньорите на Рафаел Надал и Гастон Гаудио (Арж).

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.