Издирват 27-годишна за грабеж на злато и пари във Велико Търново, аверът й в ареста

https://mreja.bg/skandali/izdirvat-27-godishna-za-grabezh-na-zlato-i-pari-vav-veliko-tarnovo-averat-y-v-aresta/62601 Mreja.bg
Издирват 27-годишна за грабеж на злато и пари във Велико Търново, аверът й в ареста


Служители на РУ - Велико Търново установиха мъж и жена, задигнали пари и златни накити от жилище в областния град. Деянието е извършено вечерта на 26 ноември, съобщи ОДМВР - Велико Търново.

Същата вечер мъж и жена отишли в обитаваното от тъжителя жилище и чрез използване на сила са отмъкнали 50 лв., златни накити и мобилен телефон. От проведените действия по разследването е установено, че автори на деянието са 20-годишен мъж от Габрово и 27-годишна жена от Дряново, и двамата известни на полицията и осъждани. Мъжът е задържан с полицейска мярка до 24 часа. Жената е обявена за общодържавно издирване. След доклад на материалите в прокуратурата габровецът е привлечен, като обвиняем, мярката му за неотклонение е удължена на 72 часа. Инкриминираните вещи са установени и върнати на собственика.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.