„Ип Ман 4" оглави боксофиса в Китай

https://mreja.bg/skandali/ip-man-4-oglavi-boksofisa-v-kitay/62949 Mreja.bg
„Ип Ман 4" оглави боксофиса в Китай


Кунг фу лентата „Ип Ман 4", последното продължение на франчайза, базиран на живота на легендарния майстор на стила уин чун, поведе боксофиса в Китай през уикенда, сочат официални данни.

Филмът е натрупал близо 123 милиона юана (около 18 милиона долара) в събота, което е близо 45% от общите приходи за деня, предава bulgarian.cri.cn.

Действието в лентата се развива през 60-те години на миналия век. Главната роля се изпълнява отново от Дони Йен, който изиграва кунг фу майстора, който пътува до САЩ, където заедно с Брус Лий решават да отворят школа по уин чун.

След него в боксофис класацията се нареди „Стадо без пастир" (Sheep Without a Shepherd), китайска адаптация на популярна индийска драма. Филмът прибра близо 68 милиона юана от продажба на билети.

На третото място остана американския фантастичен блокбастър „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър", който е успял да генерира 26,11 милиона юана.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.