Хороскоп 2020 - Риби: Влизате в елита, печелите лудо

https://mreja.bg/skandali/horoskop-2020-ribi-vlizate-v-elita-pechelite-ludo/63101 Mreja.bg
Хороскоп 2020 - Риби: Влизате в елита, печелите лудо


Най-добрите неща за Рибите през 2020 г. ще са професията, богатството, духовността, приятелите и комуникацията. 6-те лунни и слънчеви затъмнения през годината ще засегнат особено семейството ви, чийто живот ще се промени.

В професионален план достигате върха, а перфектната ви репутация се носи далеч преди вас.

Социалният ви живот ще е много активен, но тази година ще го посветите на най-близките си приятели, от една страна, а от друга - на взаимоотношения с колеги извън работата. Парите ще бъдат феноменални и ще печелите много повече от предишната година. Вие сте късметлии.

Личната ви еволюция ще мине през смирението, защото ще осъзнаете, че професионалните успехи ви карат все повече да се движите с много могъщи, важни хора и сте станали част от елит, който ви отдалечава от реалността.

Любов

2020-а няма да е особено романтична година за вас. Ще се чувствате много самостоятелни и няма да искате да сте зависими от никого. Добре ще ви е и сами. Ако сте женени или в двойка, не се очакват промени, но и нищо впечатляващо. Тази година не ви е приоритет да се влюбите и да си намерите сериозен партньор. Съсредоточени сте върху работата си. Ще срещнете много нови хора, обаче и ще имате страстни кратки връзки.

Социален живот

Ще се вихрите в много групови дейности, но по-скоро свързани с вашата работа. Няма да излизате с цел да се запознавате с някого или да намерите любов, а за да си поддържате добри професионални връзки.

Ще ви привличат влиятелни и добре поставени хора, а целта ви ще е да бъдете един от тях и да участвате в техните занимания, партита и социални сбирки от всякакъв вид.

Работа

Работата ще ви върви феноменално. Постигате успешно целите си, чувствате се удовлетворени от себе си, достигате до важен статус в рамките на професията ви и трябва да се поздравите за това. Всичко продължава в този тон, оставате на това ниво без никакви проблеми.

Единственото, което трябва да правите, е да продължите да общувате с влиятелни хора, свързани с вашата професия, и всичко ще е наред.

Тези, които са се посветили на творческа работа, ще имат много повече креативност от преди и новаторски идеи, които ще им стоварят и много повече работа, отколкото могат да поемат.

Ако търсите работа, насочете се към бизнеса, интернет компаниите и високите технологии. Ще намерите без съмнение.

Пари

2020 година ще бъде много просперираща за Рибите. Ще спечелите много повече пари и ще се чувствате напълно щастливи и горди, че сте стигнали дотам, където сте.

През първата половина на годината доходите ще текат от работата ви, която ще е много плодотворна, а през втората към тях ще се добавят и средства от ваши инвестиции. Внимавайте, защото това са бързи и лесни пари, но ако не се съветвате добре, може и да загубите. Така че ръководете се от интуицията си, но ако се страхувате да не я загубите и не сте сигурни, потърсете консултация.

Що се отнася до бюрократичните усилия, може да направите някаква грешка, която да ги забави, така че е важно да проверявате винаги, че всичко е тип-топ. Парите ще идват лесно, но не полудявайте с толкова много средства - научете се да инвестирате и да пестите. Ще харчите най-вече за себе си, като ще си доставяте удоволствие в салона за красота и фитнес залата. Наясно сте с позицията, която заемате в обществото, и искате да смените имиджа в съответствие с новия ви статус.

Семейство и дом

В семейството ви всичко е наред и не е нужно да се притеснявате за близките. Единствено ще искате да смените дома си или да го преустроите. Ще го направите без проблеми. Вашите родители или братя и сестри може да ви изплашат със здравето си, но ще си остане само уплаха. Семейството ви ще бъде добре финансово и това ще ви дава спокойствие. Ако имате деца, ги чакат големи промени в живота, но не лоши. Ще им давате добри съвети.

Здраве

Здравето ви ще е отлично и няма да се притеснявате за него. Освен настинка или грип, нищо сериозно. Ще има кратки периоди от време, в които ще се чувствате по-уморени, но като спите повече, ще възстановите енергията си. Двете слънчеви затъмнения от 21 юни и 14 декември ще ви засегнат малко, но щом премине влиянието им, бързо ще възстановите ритъма си. Възможно е да минете през хирург за естетически проблем.

Слабата точка на Рибите са краката. Масажирайте ги винаги, когато можете, и ги поддържайте топли през зимата.

Лична еволюция

Рибите са най-духовният знак от всички, а тази година ще бъдат още повече. Ще се научат да внасят духовност в земния си живот. Да го изживеят по-практично, да използват интуицията и духовността си, да си облекчат битието, да тълкуват сънищата си и да се възползват от техните послания.

Ще намерят начин да постигнат умствен и духовен баланс, да се доближат до съвършенството и да получат много предимства пред другите.

НАЙ-ЩАСТЛИВ МЕСЕЦ

Август ще бъде приказен за Рибите. Сладост, искреност и вярност ще царуват в двойката ви, а като подарък има и един магически период между 15-и и 23-и. Ако нямате партньор, сърдечен гръм от ясно небе ще преобърне представата ви за любовта към по-добро. По отношение на работата пълен успех, възползвайте се.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.