Гошо Боеца финансиран от Алексей? (СНИМКИ)

Гошо Боеца (вляво), в средата е пиарката Весислава Танчева

https://mreja.bg/skandali/gosho-boeca-finansiran-ot-aleksey-snimki-2/136714 Mreja.bg
Гошо Боеца финансиран от Алексей? (СНИМКИ)

Гошо Боеца (вляво), в средата е пиарката Весислава Танчева

Дейността на бореца срещу корупцията Георги Георгиев, по-известен като Гошо Боеца покрай своята организация „БОЕЦ”, е била финансирана от Алексей Петров, твърди сподвижник на видинчанина.

Връзката между боса на „Лев Инс”, застрелян на 16 август 2023-а, и управителя на „малка шивашка фабрика”, както се представя Гошо Боеца, станала покрай пиарката Весислава Танчева, която от 2013-а била в обкръжението на Алексей.

Неслучайно след създаването на „БОЕЦ” същата година Весислава играе основна роля на мозък и организатор на цялата дейност на движението, зад което се крие „България Обединена с Една Цел”.

По нова време Весислава Танчева е била опасно близка до бизнесмена Давид Леон Леви, състудент на Даниел Лорер от университета в Тел Авив и пряко свързан с отменетата „промяна“.

 

По-късно Танчева имала близост до друг, по-възрастен евреин от службите, твърд източникът.

Десислава Танчева е съветник по комуникационните въпроси и на „зелените” на Борислав Сандов.

Източник: narod.bg

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.