Голям превозвач в Пловдив заплашен с прекратяване на договора

https://mreja.bg/skandali/golyam-prevozvach-v-plovdiv-zaplashen-s-prekratyavane-na-dogovora/62319 Mreja.bg
Голям превозвач в Пловдив заплашен
с прекратяване на договора


Един от големите превозвачи в Пловдив е предупреден, че ако до два месеца не влезе в график с изпълнение на курсовете, договорът му ще бъде прекратен. Това обяви зам.-кметът по транспорт Тодор Чонов.

Попитан ще отпуснат ли допълнително 500 000 лева на превозвачите, той отговори, че когато те имат претенции, редно е да си изпълняват и ангажиментите.

"ма тежко неизпълнение на курсовете от един от превозвачите. Дадохме му двумесечен срок да отстрани всички пропуски. В противен случай ще му прекратим договора", отчесе Чонов. Той не назова конкретна транспортна фирма. Нито посочи какъв е процентът на неизпълнените курсове.

Преди ден кметът Здравко Димитров каза, че няма налични пари в хазната, за да дадат допълнителна компенсация на превозвачите. Те от своя страна пък се оплакват, че разходите им са големи и работят на загуба.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.