Ето и първата жертва: Ченгето от гербаджиите Младен Маринов спешно разпродава имуществото си, бяга зад граница

Изглежда иска да избегне сблъсъци със закона в задаващите се тежки времена

https://mreja.bg/skandali/eto-i-parvata-zhertva-chengeto-ot-gerbadzhiite-mladen-marinov-speshno-razprodava-imushtestvoto-si-byaga-zad-granica/110403 Mreja.bg
Ето и първата жертва: Ченгето от гербаджиите  Младен Маринов спешно разпродава имуществото си, бяга зад граница

Изглежда иска да избегне сблъсъци със закона в задаващите се тежки времена

Явно в разразилия се конфликт между Иван Гешев и Бойко Борисов вече падат и първите жертви – висшето ченге от ГЕРБ и несполучлив министър на МВР Младен Маринов спешно разпродава имоти и заминава зад граница.

Информацията бе разпространена от Илия Златанов, който е написал във Фейсбук:

„Уан уей тикет си е купил ползвателя на моята „Тундра“! Разпродава ударно имотите си! Шофьора на Мето“.

Бизнесменът не споменава изрично името на Маринов, но за всички е ясно, че визира именно него.

За луксозния джип Тойота Тундра, той отдавна бе писал, че му е заграбена по мутренски от Младен Маринов.

По официални документи дъщерята на бившето ченге е купила джипа за символична цена, въпреки че струва над 150 хиляди лева. Щерката е омъжена за известния Даниел Илиев, който се издържа с участия в ММА боеве. Тогава луксозното возило е продадено за скромните 9 200 лв. от боксьора Кристиян Христов.

Това е същият млад „бизнесмен“, на когото Илия Златанов прехвърли целия си бизнес под давлението на бившия шеф на следствието на настоящ адвокат Петьо Петров – Пепи Еврото.

Изглежда, че Младен Маринов е запознат, че за клана ГЕРБ настъпват тежки времена и е решил да се изнесе набързо в чужбина, за да избегне всякакъв сблъсък със закона.

Източник: narod.bg

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.