Емил Караниколов обходи големите течове в Перник

https://mreja.bg/skandali/emil-karanikolov-obhodi-golemite-techove-v-pernik/63016 Mreja.bg
Емил Караниколов обходи големите течове в Перник


Проследена е работата на аварийните екипи по обследване на мрежата на Клон 2 на територията на "Стомана Индъстри", съобщи пресцентърът на областната администрация.

Министърът на икономиката Емил Караниколов, заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, директорът на ГД "Пожарна безопасност и защита на населението" главен комисар Николай Николов, представители на ОДМВР и ВиК, заедно с областния управител Емил Костадинов направиха обход на локализираните големи течове в Перник. Те са по водопроводната мрежа в участъка в индустриалната зона.

На място е било установено, че са започнали изкопи и с временна апаратура се локализират авариите, като се работи по тяхното своевременно отстраняване.

Цялата тръба е на решето, каза областният управител Емил Костадинов.

Екипи от заварчици от ВиК Благоевград ще бъдат разпределени и ще окажат съдействие, уточнява още пресцентърът.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.