Елизабет Втора с принц Андрю на коледната литургия, принц Филип я пропуска (Снимки)

https://mreja.bg/skandali/elizabet-vtora-s-princ-andryu-na-kolednata-liturgiya-princ-filip-ya-propuska-snimki/62971 Mreja.bg
Елизабет Втора с принц Андрю на коледната литургия, принц Филип я пропуска (Снимки)


Британската кралица Елизабет Втора присъства тази сутрин на Коледната литургия в Сандрингам със сина си принц Андрю, замесен в аферата "Епстийн", но без съпруга си, който прекара няколко дни в болница, предаде Франс прес.

Деветдесет и три годишната кралица пристигна в църквата "Св. Мария Магдалена" в Сандрингам без 98-годишния принц Филип, който вчера беше изписан след четири дни в болница заради стари здравословни проблеми. Той обаче вече е при близките си в имението "Сандрингам Хаус" в Източна Англия, където кралското семейство по традиция прекарва коледните празници, предава БТА.

Петдесет и девет годишния принц Андрю пристигна с по-големия си брат принц Чарлз.

Очаква се предварително записаното традиционно коледно послание на кралицата да бъде излъчено в 15 часа (местно време и по Гринуич).

Според публикувани днес откъси в него Елизабет Втора говори за една изпълнена с трудности година и призовава британците да преодолеят разногласията си в момент, когато страната се готви да напусне на 31 януари Европейския съюз след продължила три години и половина политическа криза.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.