Ексклузивно! Румен Радев-Руския като Кирчо Руския на Халкидики! Въоръжени до зъби НСО-гавази го вардят с кевларено одеало. Край резиденцията му пиле не може да прехвръкне (СНИМКИ)

https://mreja.bg/skandali/ekskluzivno-rumen-radev-ruskiya-kato-kircho-ruskiya-na-halkidiki-vaorazheni-do-zabi-nso-gavazi-go-vardyat-s-kevlareno-odealo-kray-rezidenciyata-mu-pile-ne-mozhe-da-prehvrakne-snimki-6/140805 Mreja.bg
Ексклузивно! Румен Радев-Руския като Кирчо Руския на Халкидики! Въоръжени до зъби НСО-гавази го вардят с кевларено одеало. Край резиденцията му пиле не може да прехвръкне (СНИМКИ)

Докато родните и гръцки медии пишат за мелетата, сътворени от Кирчо Руския на Халкидики, главният проводник на кремълската политика у нас Румен Радев-Руския вършее с не по-малък размах в същия гръцки курорт. За разлика от криминалния мафиот, до политическия пиле не може да прехвръкне. Него го вардят професионални НСО-гавази, за които плащаме всички ние. Те също като гардовете на Кирчо влизат в тамошните таверни опасани с пищови, но местната полиция дума не може да им каже. Гледат лошо, приличат на четирикрилни гардероби и гарантират, че манджата на Радев няма да закъснее по подобие на злополучните спагети, станали повод за гангстерска престрелка.

 

И не говорим само за кулинарната манджа на Румен Руския. Политическата манджа също клокочи на бавен огън отново с подкрепата на НСО, защото “Мистър Кеш” бил назначил държавна охрана на Горица Кожарева за да не направи тя някоя погрешна стъпка докато препитва бъдещите министри.

Но нека се върнем на гръцката курортна одисея. В разгара на политическата криза у нас президентът Румен Радев си би камшика и заведе съпругата си Десислава Радева на луксозна почивка в съседна Гърция. Припомняме, че ПИК показа ексклузивни снимки от лятната идилия на семейство Радеви на брега на Егейско море.

 

Резиденцията, в която президентът и жена му отседнаха за ваканцията си тази седмица, се простира на близо 3000 квадратни метра. В разгара на сезона нощувката за подобен имот струва около 3 хиляди евро, или 6 хиляди лева.

 

Баровската вила, която Радеви резервирали за почивката, е с директен излаз към собствен плаж и частен залив, като разполага и със собствен басейн с вградено джакузи.

 

Снежно бялото триетажно имение е истински образец на лукса и скъпотията, с две просторни веранди и парапети от ковано желязо. На първия етаж е разположена обширна трапезария с хол, конкурираща по площ конферентна зала. Огромните френски прозорци гледат към мраморни градински алеи, заобиколени от тучна зеленина. Точно пред главния вход е разположен елегантен басейн, аранжиран с няколко шезлонга.

 

На втория етаж пък са разположени три спални, едната от които ВИП, където именно прекарвали нощите си президентът и жена му.

 

За сигурността на двамата се грижили най-малко шестима охранители, свидетелстват българи, останали възмутени от арогантното поведение на държавния глава. През цялото време минимум трима души на НСО следвали неотлъчно семейство Радеви. Гардовете обикаляли като луди най-луксозните гръцки ресторанти в района и чакали покорно Радев и жена му да нахранят с най-скъпите морски деликатеси.

 

Друг служител пък бил ангажиран да пази вилата през деня. Поне още двама охранявали резиденцията нощно време. Така на практика и пиле не можело да прехвръкне в района, без служителите на НСО да забележат.

 

На всичкото отгоре президентът и президентшата помъкнали със себе си и трима шеф готвачи. Единият имал ангажимент да поднася на Радев специални рибни ястия, пресни плодове и охладено бяло вино директно на морския бряг, а другият бил изцяло на разположение за Деси Радева, която спазва специална диета, изобилстваща от морски дарове, октоподи и прочие скъпотии. Третото кулинарно величие пък обслужвало държавната охрана на семейството.

 

Според очевидци заедно с Радев и жена му на разноските на държавата дошли още няколко души, близки на президентското семейство. По време на почивката те също се възползвали от елитните гозби на шеф готвачите, като били забелязани да шпорят частния залив с моторна лодка.

 

Бърза сметка показва, че почивката на Радеви и близките им може да чукне четвърт милион лева. Това включва разходите както за ваканцията, така и за целия обслужващ персонал около семейството, в който освен служителите на НСО и готвачите, влизат още лекар, медицинска сестра и двама масажисти.

 

Нашенци, отмарящи в района, резонно задават въпроса ще извади ли президентът някой лев от джоба си за скъпарската ваканция, или отново целият масраф ще се плати от обикновения българин...

Източник: crimesbg.com

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.