ЕКСКЛУЗИВНО! Ето я жената, откраднала мъжа на Венета Харизанова (СНИМКИ)

Преди да заживее с Емил Маринов, развратната Ивелина Кошничарова била любовница на бившия кмет от р-н “Витоша” Теодор Петков

https://mreja.bg/skandali/ekskluzivno-eto-ya-zhenata-otkradnala-mazha-na-veneta-harizanova-snimki-5/137466 Mreja.bg
ЕКСКЛУЗИВНО! Ето я жената, откраднала мъжа на Венета Харизанова (СНИМКИ)

Преди да заживее с Емил Маринов, развратната Ивелина Кошничарова била любовница на бившия кмет от р-н “Витоша” Теодор Петков

“От трън та на глог” в кревата е положението с мъжа на Венета Харизанова! Единствено нашата медия разбра коя е новата му метреса. Това е 25-годишната блондинка от Бургас Ивелина Кошничарова. Младата надежда успешно слага в джоба си кака Венета по к¥рварлък, изневери и мъжки бройки. И също търси дебели портфейли.

 

Ако има разлика между двете, това е, че никому неизвестната Ивелина за краткия си живот е успяла да забременее, роди и да изостави прекрасното си момченце за да може тънкият й занаят да върви безпроблемно в София. Поне така се хвалела тя пред дружките си в столичния район “Витоша”, където работела допреди да хване в нежните си ръчички влюбчивият и видимо неопитен с жените Емил Маринов, по прякор Елмаза.

Ако вярваме на словоохотливите служителки от администрацията на бившия районен кмет Теодор Петков, Ивелина постъпва на работа при него едва 20 и няколко годишна, докато следва архитектура във ВИАС. Какви точно професионални умения е демонстрирала, историята мълчи, но е факт, че още на втората седмица от изпитателния й срок, районният градоначалник бил чут да се хвали пред съпартийци, че я “минал”, а тя му “пуснала”.

 

Каквото и да се крие зад циничните реплики, бившите й колежки се кълнат, че дългокраката мадама започнала да се държи като господарка на районното кметство и лично да филтрира кой има достъп до шефа й. За сметка на това тя можела да го безпокои по всяко време и да се заседява върху кметските дивани колкото й душа иска. Какво се е случвало върху меката мебел свидетелствали страстните стонове, охкане и пъшкане, които отеквали по целия коридор на сградата.

Често Ивелина била привиквана от Теодор Петков и да подслажда срещите му с мастити инвеститори, дошли да се молят за апетитни парцели в “златните” квартали Драгалевци, Бояна, Симеоново и Студентски град, за които кметът отговарял почти еднолично. Г-ца Кошничарова огласяла деловите сгледи със звънкия си смях и се стараела да седне така, че високите гости да имат пряка видимост не само върху дългите й крака, но дори върху бикините под минижупа, гаврят се душманките й от администрацията.

 

Ако вярваме на информаторите си, на едно от тези служебни рандевута с кмета присъствал и самият Емил Маринов-Елмаза, в качеството си на строителен предприемач. Явно преуморен от тежките преговори с общината, след два часа той и Ивелина отпрашили на обяд в полите на Витоша, най-вероятно да полеят запознанството си.

 

Тъй като Маринов по онова време демонстрирал щастлив и здрав брак с манекенката, срещите му с Ивелина ставали предимно в закътани хотелчета, както и извън София, където тя го придружавала на ловните му излети.

 

Няколко месеца след заварката с мъжа на Венета Харизанова, палавата бургазлийка изненадващо обявила, че се връща в родния си кв. “Меден рудник”, т.к сесията й приключила. В район “Витоша” обаче под сурдинка се говорило, че истинската причина кметът да я натири били грозни слухове за сексуален роман между тях, достигнали не само до ушите на жена му, но и в партийната централа. Друга версия гласи, че Петков разбрал, че тя му слага рога с Маринов и погнусен й показал пътя.

 

Вече на бургаска почва, софийските клюкари губят следите на хубавелката. Откъслечни слухове носят, че там тя забременяла след неангажиращ секс с местен баровец, на когото ражда момченце. Вместо да се посвети на майчинството, бръмчалката направила немислимото за всяка здрава и нормално жена - тръснала новороденото на баща му с мотив, че има да си доучва в София. Така тя за пореден път цъфнала в столицата - волна като птичка.

 

Ако вярваме на душманите на Теодор Петков, двамата продължили да се срещат дискретно, а никаквицата дори била ангажирана в партийни дела. Скандалът за малко да излезе по медиите в разгара на миналогодишната предизборна кампания, но нова връзка с поредния женен и доволно богат бизнесмен спасила Ивелина от публичния резил.

 

И така до началото на 2024 г., когато Кошничарова е назначена за личен асистент във фирмата на Емил Маринов. Явно по това време пукнатините в брака му с Венета Харизанова станали толкова големи, че той с радост от таен любовник станал работодател на перверзната бургазлийка.

 

Друго доказателство за сериозните намерения на Елмаза към Ивелина бил преводът от 100 хил.лв. по личната сметка на провинциалистката, с която тя си купила чисто нова кола.

 

Към днешна дата двамата вече живеят под един покрив и изобщо не се срамуват да демонстрират публично извънбрачните си отношения. Напротив - бившият на Венета Харизанова всячески държал да се изфука с русокосия си трофей, най-вече по време на ваканцията си в Санторини, където двамата бяха забелязани от наши сънародници. На почивката Елмаза бил взел порасналите си деца от първия брак (преди Харизанова), но от детето на Ивелина нямало и помен, гневят се очевидци на порочното й поведение.

 

Кои са останалите богати и влиятелни баджанаци на Емил Маринов и как Венета Харизанова е на път да излезе гола и боса от развода си с него, ще прочетете в следващия ни материал по темата.

Източник: crimesbg.com

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.