ЕКШЪН: Скандална Бузлуджа за БСП

https://mreja.bg/skandali/ekshan-skandalna-buzludzha-za-bsp-2/138402 Mreja.bg
ЕКШЪН: Скандална Бузлуджа за БСП

Традиционния събор на БСП НА Бузлуджа няма да е като никой друг. Причината е, че новите шефове в БСП Атанас Зафиров и Борислав Гуцанов – Гуцата умували да не допуснат лидера Корнелия Нинова на сцената край Историческа поляна в края на месеца, разказаха пред „Уикенд” депутати от кръжеца на новопоставените ръководители.

Съдът отхвърли Зафиров като началник на столетницата и на практика в момента тя продължава да е фактически лидер на БСП. Това обаче нямало да спре началниците в партията, които искали да се абстрахират от фигурата ѝ и щели да я отстранят от официалните речи на Бузлуджа, признаха депутати.

Нинова обаче научила за готвената завера да бъде игнорирана от първите на сцената и вдигнала бунт сред верните си депутати. Соцфурията била категорична, че тя е лидер на БСП и след като съдът е потвърдил това, то Зафиров и Гуцанов трябвало да я считат за такъв.

С всичките си привилегии, смятала социалистката. Самата Корнелия се опитва да удари опозицията в ляво с нова пиар-агенция, която наела да я спасява от позорните й резултати на многократно проведените избори през годините.

От лагера ѝ признаха, че тя нямало да остави новите началници в БСП да я неглижират и на Бузлуджа щяла да направи всичко възможно да изнесе пламенна реч пред електората.

По традиция БСП събира симпатизантите си в последните дни на юли и началото на август за купон на поляната, а преди години премиерът Сергей Станишев дори организира „Дискотека под звездите”. Този месец обаче електоратът на левите очаква далеч по-голямо шоу предвид отношенията на лидера Нинова с новите присвоили си партията ръководители, смятат депутати от БСП.

Източник: narod.bg

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.