Драгомир Драганов сменя Станислав Тодоров като международен арбитър

https://mreja.bg/skandali/dragomir-draganov-smenya-stanislav-todorov-kato-mezhdunaroden-arbitar/62221 Mreja.bg
Драгомир Драганов сменя Станислав Тодоров като международен арбитър


Съдийстака комисия категорична, че има дузпа за "Локо" (Пд) срещу "Лудогорец", върна доклада на съдийския наблюдател Петър Петров

Братът на шефката на кабинета на бившия президент на БФС Борислав Михайлов също влиза в списъка на ФИФА

Станислав Тодоров от 1 януари вече няма да е международен арбитър на ФИФА. Той е сменен от Драгомир Драганов, съобщи източник от БФС.

Тодоров бе най-възрастният от международните ни арбитри, но през последните години падна в ранглистата на УЕФА и се върна в изходна позиция.

Разместване има и при асистентите. От ранглистата отпадат Васелин Мишев, абсолютният рекордьор по мачове в елитната ни група, който обаче на 31 декември прекратява кариерата си, и варненецът Александър Атанасов.

На техните места влизат Петър Митрев, който е брат на шефката на кабинета на бившия президент на БФС Борислав Михайлов - Екатерина, и Мирослав Максимов от Сандански.

Останалите в ранглистата остават непроменени, въпреки че в момента единствено Георги Кабаков расте в ранглистата на УЕФА.

Точно около Драгомир Драганов се е разгоряла поредната драма в родното съдийство. Съдийската комисия единодушно е върнала оценката на наблюдателя си Петър Петров, неин бивш шеф, който подкрепил решението на арбитъра да не даде дузпа за гостите за двубоя "Лудогорец" - "Локо" (Пд) от предния кръг на първенството ни.

Всички обаче били категорични, че 11-метровият е безспорен, и заради това върнали доклада обратно на Петров, за да си го оправи. В противен случай са щели да променят оценката служебно. Заради това и Драганов липсваше в нарядите на последния кръг и 1/8-финалите за купата.

Николай Йорданов е с отлична оценка за ЦСКА - “Лудогорец” и заради това ще свири и най-напечения мач за купата “Левски” - “Черно море”. Ивайло Стоянов пък отива на “Арда” - ЦСКА, а няколко млади рефери ще дебютират на двубои на тимове от елитната ни група.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.