Бойко Борисов няма да участва в срещата на НАТО в Лондон, фалшива новина е

https://mreja.bg/skandali/boyko-borisov-nyama-da-uchastva-v-sreshtata-na-nato-v-london-falshiva-novina-e/62235 Mreja.bg
Бойко Борисов няма да участва в срещата на НАТО в Лондон, фалшива новина е


Във връзка с появила се информация, че министър-председателят Бойко Борисов ще участва в Срещата на лидерите на страните - членки на НАТО, която ще се проведе на 3 и 4 декември 2019 г. в Лондон, от правителствената информационна служба уведомяват, че тази информация е фактически невярна.

След разговор между премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев на 31 октомври, бе решено държавният глава да представлява България на форума в Обединеното кралство.

С протоколно решение от 27 ноември 2019 година Министерският съвет определи състава на българската делегация и одобри рамковите позиции за участие във форума. Съгласно правителственото решение за ръководител на българската делегация е предложен Президентът на Република България. В състава на делегацията влизат още заместник министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина Захариева и заместник министър-председателят по обществения ред и сигурността и министър на отбраната Красимир Каракачанов, пишат от правителствената информационна служба.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.