Близки на убити майка и дете на протест пред Съдебната палата

https://mreja.bg/skandali/blizki-na-ubiti-mayka-i-dete-na-protest-pred-sadebnata-palata/62432 Mreja.bg
Близки на убити майка и дете на протест пред Съдебната палата


Близките на убитата Дарина Министерска и едногодишната ѝ дъщеричка Никол се събират на протест пред Съдебната палата във вторник. Тогава тръгва делото срещу подсъдимия за жестокото престъпление Викторио Александров. Разпоредителното заседание ще се гледа от 11,30 ч от петчленен състав с председател Иван Коев. Двойното убийство стана на 29 октомври 2018 г.

Това е първото дело за жестоко убийство след влизане в сила на промените, според които делата за подобни престъпления няма да се гледат по реда на съкратеното съдебно следствие при признаване на вина. До момента обаче Викторио Александров не е направил самопризнание.

“Зная, че много хора чакаха тази дата, както и ние. Благодарности на всички съпричастни с болката ни, за оказаната подкрепа”, написа майката на Дарина Ваня Министерска във фейсбук.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.