"24 часа" с приз на четвъртите годишни награди в туризма

https://mreja.bg/skandali/24-chasa-s-priz-na-chetvartite-godishni-nagradi-v-turizma/62703 Mreja.bg
"24 часа" с приз на четвъртите годишни награди в туризма


Вестник "24 часа" спечели първа награда в категория "Печатни медии" на четвъртите годишни награди в туризма. В конкуренция с други 4 печатни издания бе оценена нашата публикация "На море в България - там, където Балканът влиза в морето".

Официалната церемония приключи преди минути в централния военен клуб. Церемонията бе уважена от председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, бившият министър-председател Симеон Сакскобурготски , министърът на енергетиката Теменужка Петкова, на младежта и спорта Красен Кралев, народни представители, кметове, дипломати и представители на бизнеса. 

Награди бяха раздадени в общо 16 категории, за които се бореха над 100 участника. "Интересът към годините туристически награди нараства с всяка изминала година. Участието на толкова много хора е показателно не само за качеството, но и за вашия труд, който се оценя", каза домакинът на събитието, министърът на туризма Ангелкова. И допълни, че тази година са гласували изключително много хора, което показва положителното отношение към българския туризъм.

Ангелкова благодари на премиера Борисов и правителството за това, че са превърнали туризма в национален приоритет. 

Ангелкова съобщи, че се отчитат 34% на международния туризъм за 2019 г. и над 31% ръст при приходите от международен туризъм. 

"Българските туристи се научиха да пътуват в чужбина, но хубавото е, че се връщат в България. Благодаря на министерството на туризма, че се старае да превърне България в 4-сезонна дестинация", каза Цвта Караянчева. Тя връчи наградата "Изборът на българите", който тази година е Исторически парк село Неофит Рилски.

Победителят в категория Духът на България - пролетният събор Китна Тракия пее и танцува бе връчена от бившия премиер Симеон Сакскобурготски. 

Награди връчиха още министър Красен Кралев, който награди Варна в категорията "Морска община", депутатът Петър Кънев, както и спортните легенди Кубрат Пулев и Йордан Йовчев. 

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.